Kaks meie raamatut nimetati Alveri kirjandusauhinna nominendiks

Tekst: Triinu-Mari Vorp, kirjastuse assistent

Betti Alveri kirjandusauhinna nominendiks on tänavu nimetatud ka Berit Renseri ja Terje Toomistu “Seitse maailma” ning Nirti “Ja anna meile andeks meie võlad…”.

Nominentide hulgas on veel kuus raamatut: Donald Tombergi “Kazimir, Vladimir ja teised”, Ott Kiluski “Oktoobrikuine tuuker” (mõlemad Kirjastuskeskus), Margus Karu “Nullpunkt” (Pegasus), Aigi Vahingu “Valik” (Pilgrim), Hänilase “Ma pühäpääväpõllõ mõsi” (Võro Instituut) ning Siim Nurkliku “Kas ma olen nüüd elus” (Siim Nurklik).

Tänavuses žüriis on esimees Heiki Vilep, Andres Ehin, Sandra Jõgeva ja Lauri Eesmaa, kes valisid nominendid 10. novembril.

Parima hingedepäevade vahelisel ajal ilmunud debüütteose auhind on 15 000-kroonine  stipendium, mis pärineb Eesti Kultuurkapitalilt. Laureaat kuulutatakse välja Alveri sünnipäeval, 23. novembril, Tartu Kirjanduse Majas.

Rubriigid: Uncategorized, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Kaks meie raamatut nimetati Alveri kirjandusauhinna nominendiks

  1. Backlinks ütles:

    The services offered by SEO company India use a quick turnaround
    time of 4 to 5 days. With various schemes it’s possible to think of, which of those can really benefit your site. Above all, don.

  2. Furniture ütles:

    Thank you, I have recently been looking for info about this subject for ages and yours is the greatest I have found out so
    far. But, what in regards to the conclusion? Are you positive in regards to
    the supply?

Lisa kommentaar